Våra tjänster

Servicejobb &

ROT-arbeten

När en anläggning har varit i bruk under en längre tid ökar risken för fel. Med regelbundet underhållsarbete utfört av kunniga elektriker kan du som ansvarig säkerställa att allt fungerar som det ska och samtidigt undvika driftstopp och andra kostsamma och tidsödande problem. Engelbergs Elektriska har många års erfarenhet av underhålls- och servicearbeten riktat mot privatpersoner, byggentreprenörer, bostadsrättsföreningar och sjukhus. Vi kan hjälpa dig med allt ifrån vanliga eluttag och dimmers till avancerade styrningar och montering av armaturer och alla våra arbeten omfattas av ROT-avdraget.

Engelbergs Elektriska instalation
Contemporary new home entry and hallway with polished concrete floors

Styrsystem

Vi har ett KNX-certifikat och en vidareutbildning inom Z-wave där vi har erfarenhet inom Fibaro-programmering. Engelbergs Elektriska har en lång vana av att arbeta med system såsom KNX, Fibaro, DALI, Sonos, Somfy samt Sony. Vi arbetar inte bara i hemmet utan även på större kontor och sjukhus med DHALi-armaturer och programmering samt större styrskåp med kontaktorer och motorer. Allt ifrån vanliga start-och-stopp till frekvensomriktare. Vi har hjälpt bygga ställverk i tunnelbanan där vi bytt alla utgående gruppledningar, undercentraler, reservkraftmatat och byggt avbrottsfria anläggningar (UPS) med batteripaket.

Villainstallationer

För hemmet

En av våra största styrkor är vår långa erfarenhet av skräddarsydda installationslösningar i alla typer av hus och lägenheter. Vi hjälper dig med allt ifrån enklare vardagsinstallationer som till exempel eluttag och dimmers till exklusiva, specialdesignade installationer. Hos Engelbergs Elektriska får du personlig rådgivning direkt av våra elektriker som planerar projektet tillsammans med dig. Vi hjälper dig genom hela processen, från projektering till konstruering och installation. Kontakta oss för att få hjälp med ditt nästa projekt!

johanna-adriaansen-XfC8MMTiEfw-unsplash
Interior of a modern plywood bedroom at night showcase
För företag

Offentlig miljö

Vi har lång erfarenhet av skräddarsydda installationer i befintliga fastigheter och nybyggnationer och kan hjälpa till med alla typer av lösningar. Oavsett om det handlar om utomhusbelysning i parker och bostadsområden, tunnelbelysning eller installation av säkerhets- och larmsystem har vi kompetensen som krävs. Vi utför allt ifrån enklare uppdrag till avancerade helhetslösningar och har även erfarenhet av arbeten i sjukhus och offentlig miljö.

Stockholms skärgård

Skärgård

Engelbergs Elektriska är en av få leverantörer av installations- och servicetjänster i Stockholms skärgård och erbjuder samma kvalitativa lösningar som på fastlandet. Med vår expertis ser vi till att er elanläggning fungerar felfritt och när du planerar installation finns vi där under hela processen, från projektering till konstruering och installation. 

pontus-wellgraf-NJZRXYgPCZE-unsplash

Kontakta oss

Vi hjälper er med ert nästa projekt, skicka ett meddelande till oss så återkommer vi så fort vi kan

engelbergs elektriska ab

Engelbergs Elektriska är ett litet företag med drygt 10 års erfarenhet inom allt från stora slutkunder till små servicejobb.

Kontakta oss

Engelbergs Elektriska AB Måsbovägen 1, 134 64
Ingarö

(+46) 076-932 63 84
info@engelbergselektriska.se

© COPYRIGHT 2024 ENGELBERGS ELEKTRISKA AB - ALLA RÄTTIGHETER FÖRBEHÅLLNA